Truineer Nieuws melden?

SLim-actie 22.04.2023: resp. 5 en 4 positieve alcohol- en speeksteltesten

De SLim-actie in onze zone leverde gelukkig maar enkele positieve testen op. Wal wet opviel is dat het dragen van de veiligheidsgordel toch een probleem blijft.

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en , met de tekst Resultaten SLIM-actie actie 22-04-2023 Alcohol en drugs van de 354 bestuurders legden een positieve ademtest (alcohol) af. 4x positieve speekseltesten (drugs) onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen SLIM Processen-verbaal 2xkeuring 1 voorwaarden voorlopig rijbewijs bezit verdovende middelen rijden zonder geldig rijbewijs xverzekering rijden spijts verval Onmiddellijke inningen 13 x niet dragen veiligheidsgordel 7xkeuring 2> parkeren Processen-verbaal van waarschuwing xkeuring 1x technische eisen Politie Sint-Truiden Sint- Gingelom Nieuwerkerken