Truineer Nieuws melden?

Pol Stas met ‘Doe het zelf, neushoorn!’

Theatergroep Pol Stas staat op de planken van het CC De Bogaard met ‘Doe het zelf, neushoorn’, een komische ode aan het verenigingsleven.

Theatergroep Pol Stas brengt een komische ode aan het verenigingsleven met
“ Doe het zelf, neushoorn ! ”
De breedlipneushoorn is met uitsterven bedreigd. Om het dier van de ondergang te redden besluit een “doe-het-zelf” vereniging daar iets aan te doen. Ze zullen een zelfgeschreven toneelstuk op de planken brengen en de opbrengst daarvan overmaken aan het comité dat zich bezighoudt met de bescherming van de neushoorn.
Het bestuur komt samen om de situatie te bespreken, maar er blijken meerdere misverstanden te bestaan.
“Doe het zelf, Neushoorn” is een ode aan het verenigingsleven als onmisbare schakel in het sociale gebeuren. Het is een typische komedie waarbij een groep mensen hun ego’s, persoonlijke agenda’s en onderlinge conflicten misbruiken om elkaar hartstochtelijk te saboteren.
De cast maakt er een ontspannend, hilarisch spektakel van!
Auteur: Pierre Soetewey
Regie: Frederik Houben
Cast : Pascale Reynders, Ann Vanrutten, Niels Sacré, Benny Vandormael, Yann Lenaerts, Igor Putzeys
Do 27, vrij 28, za 29 april 2023 om 20u15
CC De Bogaard Sint-Truiden
Tickets : 12 euro/studenten 8 euro
groepen(+ 10 personen) 10euro
011 701700 CC de Bogaard ( 12u-18u)

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en , met de tekst Foto: Pieter Van der Aa Theatergroep Pol Stas presenteert DOE HET ZELF, NEUSHOORN! DO 27, VR 28, ZA 29 APRIL '23 20U15 Schouwburg CC De Bogaard Een komische ode aan het verenigingsleven als onmisbare schakel in het sociale gebeuren Pastan d