Truineer Nieuws melden?

Oppenheimers met 10de Bloesemterras & Wandeling

De Oppenheimers nodigen jullie uit voor hun 10de Bloesemterras & Wandeling op zondag 23 april aanstaande.

Het kriebelt in April, onze natuur komt tot leven, de bloesempracht bekoort weer vele mensen. Graag nodigt Blaaskapel De Oppenheimers jullie uit op hun jaarlijkse Bloesemterras. Voor de tiende keer organiseren we dit in B&B ’t Maanhof, Bergstraat 8 te 3891 Borlo. Natuurlijk hopen we dat dit jaar het concert onder een stralende zon kan doorgaan op de binnenkoer van de vierkantshoeve “ ’t Maanhof “. Bij minder goed weer wijken we uit naar de grote gerenoveerde schuur.
April is Bloesemmaand, maar wat is een bezoek aan Haspengouw en een “Bloesemterras” zonder wandeling tussen de bloeiende boomgaarden? Het is juist daarom dat we voor onze fans en de liefhebber een bloesemwandeling organiseren, een gesmaakt idee dat we ook dit jaar op het programma zetten.
Ons tiende Bloesemterras vindt plaats op zondag 23 april 2023. We starten om 13u met een begeleide wandeltocht van ongeveer 5 km. Vanaf 15u verzorgen de Oppenheimers een sfeervol optreden. Kom genieten van alles wat Haspengouw te bieden heeft : bloesems, wonderlijke landschappen, een heerlijk stukje Limburgse vlaai met koffie, een verfrissend streekbiertje en de leuke deuntjes van de blaaskapel.
De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en Anja & Marc van ’t Maanhof.
Voor meer info:
info@oppenheimers.be