Truineer Nieuws melden?

Nieuwbouw Hasp-O Centrum nagenoeg af

De nieuwbouw van Hasp-O Centrum in de Fabriekstraat is nagenoeg af en dus klaar om vanaf 1 september, de start van het nieuwe schooljaar, leerkrachten en leerlingen te ontvangen.

© JW

 

 

De nieuwe school bevat o.a. de noodzakelijke klaslokalen (aangepast aan de verschillende types van opleidingen), een auditorium, labo’s, mediatheek, een studiezaal, werkplaatsklassen en magazijn, personeelslokalen, overleglokalen, directielokalen, een onthaal en secretariaat, een kopieerlokaal, een refter, voldoende sanitaire ruimten, voldoende bergruimten, een sportzaal en polyvalente ruimten. De nodige omgevingsaanleg zoals overdekte speelplaatsen, open speelplaatsen, fietsenberging, parkeerruimte en overige niet-genormeerde omgevingswerken wordt ook voorzien