Truineer Nieuws melden?

Medi-Market opent in voormalig pand Kruidvat

Parafarmacie en drogisterij Medi-Market opent nog voor de zomer (dat is toch het plan)een vestiging in onze stad, meer bepaald in het voormalig pand Kruidvat in de Luikerstraat.

Medi-Market: fysieke en online verkoopspunten voor een optimale ervaring

Medi-Market.be is de webshop verbonden aan de Medi-Market fysieke parafarmacieënMedi-Market is het uithangbord van de parafarmacie van het Belgische bedrijf Medi-Market Group, actief in de apotheek- en parafarmaciesector. Tot op vandaag werden 55 Medi-Market verkooppunten en 7 Instituten by Medi-Market geopend in België en Luxemburg. Vind uw parafarmacie Medi-Market in de lijst met onze verkooppunten.

Gesterkt door onze expertise in de gezondheidssector is ons doel om (1) de winkelervaring van onze klanten in de fysieke winkels te laten voortduren op internet en (2) ons ruim assortiment aan te bieden aan personen die zich niet naar onze verkooppunten kunnen begeven.

Een ruim assortiment van producten aan aantrekkelijke prijzen

Bij Medi-Market, hebben wij ons als missie gesteld om “het meest uitgebreide assortiment van producten en diensten van superieure kwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen door de laagste prijzen aan te bieden”, omdat:

  • Wij ervan overtuigd zijn dat de beste producten niet noodzakelijk duur hoeven te zijn.
  • Wij niet willen dat er u een onaangename verrassing wacht aan de kassa.
  • Kwaliteit en deskundigheid niet voorbehouden mogen zijn voor de bevoorrechten van de maatschappij.

Concreet hebben we de parafarmacie ontwikkeld rond 8 grote thema’s (Lichaam & gezicht – Vitaliteit & evenwicht – Afslanken & voeding – Baby & mama – Hygiëne & seksualiteit – Eerste hulp – Bandagisterie – Bio & natuurlijk) waarbij we hetvolgende nastreven:

  • De breedste keuze aan producten, zodat iedereen kan vinden wat het meest geschikt is voor hem / haar (een selectie van 10.000 referenties van 400 merken in de winkel en meer dan 10.000 producten van 800 merken beschikbaar op onze website).
  • De laagste prijzen (met kortingen tussen -10% en -50%) opdat niemand compromissen zou moeten sluiten op het gebied van gezondheid en welzijn.
  • Het beste advies geven door een multidisciplinaire ploeg van gespecialiseerde deskundigen (huidverzorgingsspecialisten, voedingspecialisten, naturopaten, enz.) die onze blog voeden, al uw vragen beantwoorden en dagelijks de kwaliteit van de producten controleren die u worden aangeboden. De aanwezigheid van apotheken in onze groep en van apothekers in onze parafarmacieën is eveneens een garantie voor kwaliteit en conformiteit.

Dat is wat wij de “democratisering van gezondheidsexpertise” noemen.