Truineer Nieuws melden?

Louis Aumann (21) scoort tijdens WK Diplomatie

Handelsingenieurs Isolde Vissers (midden) en Louis Aumann (rechts) sleepten als leden van de MUN Society Belgium  de Best Large Delegation award in de wacht op de Harvard World Model United Nations, het ‘wereldkampioenschap diplomatie

Studenten handelsingenieurs Isolde Vissers (midden) en Louis Aumann (rechts) sleepten als leden van de MUN Society Belgium sleepten ze onlangs in Parijs de Best Large Delegation award in de wacht op de Harvard World Model United Nations, het ‘wereldkampioenschap diplomatie’.

Dat brengt elk jaar jongeren van over heel de wereld samen om te debatteren over onderwerpen die bij de Verenigde Naties op tafel liggen. Het is al de 10de keer dat de Belgische delegatie MSB in de prijzen valt met zijn gevarieerde mix van studenten uit verschillende universiteiten en studierichtingen. KU Leuven is steeds goed vertegenwoordigd. Zo waren ook rechtenstudent Janne Dehouck (links op de foto) en toekomstig burgerlijk ingenieur Tristan Toye in Parijs van de partij.

Voel jij je ook aangesproken door uitdagende actuele vraagstukken, spreken in het openbaar, onderhandelen en compromissen sluiten? Ook zin om België te vertegenwoordigen op internationale conferenties? MSB gaat op zoek naar nieuwe leden tijdens applicatiesessies op 29 april en 6 mei! 👉 https://munsocietybelgium.org/apply/