Truineer Nieuws melden?

Kittenseizoen opnieuw van start

Het kittenseizoen gaat weer van start.  Weet jij wat je moet doen wanneer je een kitten vindt? Het dierenasiel pakt uit met een overzichtskaart ‘wat te doen’ en dit in het belang van de kleine viervoeters.

Kan een krabbel zijn van 1 persoon, hond en , met de tekst HELP! IK HEB EEN KITTEN GEVONDEN. c kans vindt, wordt Buitend belang politie buurt? ontacteer dan een ondernemen. 0-2WEKEN 2-4WEKEN 5- WEKEN 8 WEKEN OF OUDER Oogjes gesloten Oogjes en blauw oq volledig gebit. Oogjes beginnen kittens beweegelijk speels. Oogjes volledig kitten ZIEJ BEL HeT bewegelijk actief. EEN MOEDERKAT? het veiligst melk. drinken POLITIE. WACHT KITTEN TAM? leeftijd buurtz normaal angeboden SCHEIDTZE NIET LAATMOEDEREN JA KITTENS NEE buurt. hen wordt KOMTMAMANA opgehaald TERUG? overgenomen. zelfbij kittens kitten vindt koemelko