Truineer Nieuws melden?

Jo’s Run

Vandaag Jo’s Run in Zepperen. Vertrek 13 uur aan de spiegeltent van Zepperen Danst Weer (Zepperenweg).

In oktober 2016 liet Jo Vanoirbeek het leven bij een arbeidsongeval. Hij is helemaal niet vergeten, integendeel zelfs, zijn vrienden namen verschillende initiatieven om Jo te herdenken. Een eerste initiatief was de creatie van het “Jo. Zeppers Vriendenbier”. Dit bier was een echt schot in de roos. We schenken jaarlijks de opbrengst van de verkoop van ons bier aan de kinderkankerafdeling van het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg.
Dit jaar zal er voor het eerst sinds de coronapandemie opnieuw een Jo’s Run plaatsvinden op 1 mei. Dit is een recreatieve loop van 5 en 11km door de Zepperse velden. Deze loop vertrekt om 13u aan de spiegeltent van “Zepperen Danst Weer” (Kruising Zepperenweg- Driesstraat, Zepperen). Start inschrijvingen: 13u · Start loop: 14u · Op voorhand inschrijven is niet noodzakelijk
Het “Jo. Zeppers vriendenbier” heeft ondertussen ook een eigen glas. Dit glas wordt, na de loop, te koop aangeboden in de spiegeltent. Het bier zal ook verder aangeboden blijven t.v.v. het kinderkankerfonds.
Voor verdere inlichtingen: Stijn.Vanoirbeek@telenet.be
We hopen te kunnen rekenen op een grote opkomst.
De vrienden van Jo