Truineer Nieuws melden?

Jonge vosjes in Velm, jonge das in Aalst

Puik werk van ARS de afgelopen dagen. In Velm werden vier jonge vosjes opgehaald die gewoon langs de weg lagen, in Aalst merkte een wandelaarster een hulpeloos dasje op langsheen de fietsroute.

 

Jong leven…🥰
Vorige week haalden we al 2 jonge vosjes op.. Maar enkele dagen geleden werden er weer 2 weesjes gevonden in Velm! Ze lagen langs een behoorlijk drukke weg en werden gelukkig op tijd opgemerkt! We brachten ze snel naar het Natuurhulpcentrum en ze zijn al goed hun buikjes aan het vol eten 🫢🦊
Gisteren reden we dan weer snel naar Aalst bij Sint-truiden.. Daar werd een jonge das gevonden! Hij lag langs een fietsroute en werd opgemerkt door een attente wandelaarster! Ook deze ging meteen richting Natuurhulpcentrum voor de verdere nodige zorgen!
Vanwege ARS

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.