Truineer Nieuws melden?

Interactieve hondenwandeling op zondag 14 mei vanaf de BelOrta Bloesembar

Op zondag 14 mei organiseren de BelOrta Bloesembar, Aveve Brustem en Aveve Landen opnieuw een interactieve ‘quizspel’-wandeling voor honden. “Doe mee aan een leuke interactieve ‘quizspel’-wandeling van 3 of 8 km. Tijdens de wandeling zijn er activiteiten, vragen en wist-je-datjes voor de quiz. Ook zijn er tal van leuke standen. De inschrijving bedraagt 5 EUR per hond. Hiervan gaat een gedeelte naar het goede doel. Je krijgt daarnaast nog een goodiebag twv 30 EUR en je maakt kans op mini-prijzen én de grote prijzenpot. De winnaars worden bekendgemaakt op 15 mei via e-mail. Prijzen worden afgehaald tussen 17 mei en 31 mei in de gekozen winkel (Aveve Landen & Aveve Brustem)”, klinkt het enthousiast bij Aveve Brustem en Landen.

© BelOrta Bloesembar

Praktisch
Deze wandeling is mogelijk gemaakt door BelOrta Bloesembar en Aveve Landen en Brustem en gaat door op de laatste dag, zondag 14 mei. De wandeling start om 9 uur, om 13 uur vertrekken de laatste honden. De bar zelf is open tot zonsondergang.
De winnaars worden bekendgemaakt op 15 mei via e-mail. Prijzen worden afgehaald tussen 17 mei en 31 mei in de gekozen winkel (Aveve Landen & Aveve Brustem).
Inschrijven voor dit jaar kan via deze link.