Truineer Nieuws melden?

Hoogdag voor Toerisme in Sint-Truiden

Dankzij de lagere temperaturen van afgelopen weken kunnen we vandaag 30 april, nog vol genieten van de bloesems. “En dat zal zeker nog wat duren”, aldus fruitteler Jeroen Doucet. “Het is een heel speciaal seizoen, we hebben ons programma al vaak moeten aanpassen dit jaar.” Ook voor de BelOrta Bloesembar is de zon welkom: “Het wordt vandaag genieten. De ontbijten zijn goed gestart vanmorgen. We hebben live DJ namiddag, kinderanimatie, sunset optreden van Totally Soul en om 20 uur komt Lassy FM. We organiseren vandaag onze traditionele Late Night met muziek tot iets na middernacht”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. Ook morgen wordt een leuke dag met de BelOrta Kidsday. Je kan zelf je totebag kleuren, genieten van hapjes van de Greenhouse van BelOrta en er is kinderanimatie tussen 14 uur en 18 uur. Ook DJ Phil V komt zijn allerlaatste keer live lounge draaien.”

© BelOrta Bloesembar

Alle informatie over de BelOrta Bloesembar vind je via deze link