Truineer Nieuws melden?

Fans STVV en KV Oostende welkom om te verbroederen voor de wedstrijd

Vanavond om 19.15 uur spelen STVV en KV Oostende tegen elkaar op Stayen. “We krijgen al heel wat toeristen uit West & Oost Vlaanderen over de vloer. Het leek ons samen met Brouwerij Wilderen een leuk moment om de fans van beide clans uit te nodigen in onze Zee van de Landbouw alvorens ze naar de match gaan”, aldus de organisatie van de BelOrta Bloesembar. “Fans met een sjaal van KV Oostende of STVV krijgen om 16 uur een traktatie aangeboden door Brouwerij Wilderen: “Ons toeristisch hoogseizoen is gestart met veel volk uit de kustregio, we laten hen dus graag kennis maken met onze Zee van de Landbouw”, aldus Mike en Roniek van Brouwerij Wilderen.

© BelOrta Bloesembar

KV Oostende roept op om tussenstop te maken
Op de social media kanalen van KV Oostende werd de oproep alvast gemaakt om een tussenstop in Velm te maken.