Truineer Nieuws melden?

Rouwregister op het stadhuis

Vandaag en morgen kan je op het stadhuis het rouwregister tekenen ter nagedachtenis aan Roger Clerinx. Hier de regeling ter zake.

Het lokaal bestuur Sint-Truiden legt een rouwregister in het stadhuis ter nagedachtenis van gewezen schepen en gemeenteraadslid Roger Clerinx.

Voor wie zijn of haar deelneming wil betuigen, is het rouwregister op volgende dagen geopend in het stadhuis op de Grote Markt:

  • Dinsdag 25 april, van 9u tot 17u
  • Woensdag 26 april, van 9u tot 13u en van 14u tot 17u.

 

Wijlen Roger Clerinx was gemeenteraadslid voor Open VLD sinds 2 januari 2013. Hij oefende dit mandaat uit tot zijn overlijden.
Van 2 januari 2013 tot en met 30 juni 2015 was hij vijfde schepen. Tijdens zijn schepenmandaat was hij bevoegd voor cultuur, bibliotheek, kunstonderwijs, erfgoed en archief, vzw Villarte, feestelijkheden en musea.
Hij zette zich volop in voor de Truiense gemeenschap. Zo was hij ondervoorzitter van het Zorgbedrijf en voorzitter van het Sociaal Dienstenchequebedrijf.

Het lokaal bestuur Sint-Truiden betuigt haar oprecht medeleven en wenst zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.