Truineer Nieuws melden?

Bloesems zijn iets later maar toch perfect op schema

April is de maand van de Bloesemfeesten. De periode dat we al eens met onze streek in het nieuws komen. Vandaag is dat niet anders met de reportage van vtm in Sint-Truiden. Dany Bylemans van PC Fruit legt uit dat we met enkele dagen wat zon en warmte we snel in volle bloei zullen staan. De toeristen die vandaag gespot werden in de shuttles en op de wandeling van de BelOrta Bloesembar in Velm klonken toch tevreden van hun bezoek. Het is nu uitkijken naar nu zondag want vanaf dan wordt het weer beter en zullen we snel veel toeristen mogen verwachten in en rond Sint-Truiden.

Belorta Bloesembar nog open tot en met zondag 14 mei
Wil jij ook eens gaan wandelen op de Blauwe Vogel bloesemwandelingen van 3km of 8km of eens op de Carrosserie Liebens-shuttle rijden? De BelOrta Bloesembar is nog open tot en met zondag 14 mei. Surf naar www.bloesembar.com voor alle informatie.