Truineer Nieuws melden?

BelOrta Bloesembar lanceert uniek arrangement: ‘Slapen in ’t veld’

Belorta Bloesembar en CamperDeluxe on tour lanceren exclusief arrangement voor 2 volwassenen en max 2 kinderen. Na de lancering van het succesvolle ‘Culinair in ’t veld’ met 6 topchefs uit Haspengouw lanceert de BelOrta Bloesembar samen met CamperDeluxe on tour een exclusief arrangement midden in ’t veld: Slapen in ’t veld. Met alle luxe, maar toch heel alleen met z’n tweeën. Het exclusieve arrangement kan per nacht, weekend of midweek geboekt worden vanaf vrijdag 21 april tot en met zondag 14 mei.

© BelOrta Bloesembar

Slapen in ’t veld: een primeur
“De coronacrisis heeft een invloed gehad op ons reisgedrag. Meer genieten van elkaar en van de natuur zonder al te veel regeltjes. Dat kan wanneer je reist met een mobilhome/camper. Je hoeft de grens niet over om te genieten van de natuur. Dit kan zeker ook in eigen streek. Haspengouw biedt zoveel mooie uitkijkpunten op de bloesems. Daarom dachten we aan de Belorta bloesembar, het vakantiegevoel in eigen streek! Het zou een absolute meerwaarde kunnen zijn om je dag zorgeloos af te sluiten in een camper zonder dat iemand zich moet opofferen als BOB.  Kortom een luxe arrangement op een adembenemende locatie. Ongedwongen en sfeervol genieten van zowel ‘the view’, een trendy setting en het lekkere eten gekoppeld met een overnachting en eventueel een ontbijt”, aldus het Truiens koppel Karolien en Erwin van CamperDeluxe on tour.

Reclame om te overnachten in de regio
“We bezien dit als reclame om te overnachten in de regio. Haspengouw telt ongeveer 900 bedden. Vanaf vrijdag 901, die 900 moeten eigenlijk zeker in april en mei per definitie vol liggen en nog eens terugkomen voor de oogst in augustus, september en oktober. Het is hier goed vertoeven”, aldus Peter Onkelinx van de BelOrta Bloesembar.

Praktisch: van ontbijt tot overnachten
De prijs van het overnachten kost 125 EUR per nacht, 200 EUR van vrijdag tot en met zondag en 450 EUR voor de midweek van maandag tot en met vrijdag. Boeken kan via de link op de website www.bloesembar.com. Je kan optioneel een basis ontbijtmand reserveren voor 2 personen (30 EUR) aan of op zondag deelnemen aan het uitgebreide ontbijtarrangement met gegidste wandeling, dan komt er nog 26 EUR per persoon bij.

Avant-première voor winnaars Young Wild & Free
Afgelopen zaterdag op zondag mocht er een winnaar van een tombola al een nacht verblijven. “Ze kochten lotjes bij het binnenkomen en om middernacht werden ze getrokken. We hadden alles voorzien. Een set schmink en ontschmink accessoires van Cent pur Cent, tandenborstels, handdoeken, … Het koppel nam deel aan het ontbijt en ook de wandeling. “We hebben ervan genoten, een topervaring”, aldus Ward Bessemans.

Reserveren kan vanaf nu via www.bloesembar.com.