Truineer Nieuws melden?

Alweer jong vosje in Velm

ARS moest ook gisteren uitrukken voor een jong vosje, alweer in Velm. Het dier was sterk verzwakt en onderkoeld en is overgebracht naar het Natuurhulpcentrum.

Een week geleden haalden we in Velm al 2 jonge vosjes op die uit hun hol gekropen waren.. Vermoedelijk nadat de moeder iets overkomen was, zijn ze van de honger uit hun veilig plaatsje gekropen in de hoop toch ergens iets eten te vinden.. Maar tevergeefs.. Gelukkig werden ze op tijd gevonden!
Nu, een week later, kwam er van op dezelfde locatie weer een melding van een jong vosje.. Deze keer een heel verzwakt en uitgeregend jexemplaar aan de kant van de weg.. Gelukkig merkte een fietser het diertje op en contacteerde ons meteen. We snelden ter plaatse en het vosje werd snel richting Natuurhulpcentrum gebracht.🚨
Het zal afwachten zijn of het jong het zal halen aangezien het ontzettend lang zonder eten zat en al behoorlijk onderkoeld was..😔
Wij duimen mee! Jullie ook?!
Team ARS