Truineer Nieuws melden?

1 mei hondenwandeling Dierenvrienden Sint-Truiden

De 1 mei hondenwandeling van ons dierenasiel is terug. Sluit jij aan samen met jouw viervoeter? Vanuit het Natuurhuis in Gelinden starten 3 verschillende routes. De kortste van 3,5 km is rolstoeltoegankelijk.

👉 Elke ingeschreven hond krijgt een leuke attentie. Voor de baasjes voorzien we drank en versnaperingen achteraf. 😋

👉 Naast het wandelen zijn er ook demo’s doggy dancing en speurhonden

👉 Inschrijven kan ter plaatse of vooraf via onderstaande link:
https://app.clubcollect.com/…/die…/hondenwandeling-1-mei

De opbrengst gaat integraal naar ons asiel

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst organiseert opnieuw haar jaarlijkse Dierenasiel Dieren Dierenvrienden sint-rTuiden 3 afstanden HONDEN WANDELING 1 MEI Inschrijven 13:00 15:00 € 5 per hond Ontvang een attentie voor elke inge- schreven hond STARTPUNT Natuurhuis Gelinden Kleinveldstraat 54 3800 Sint-Truiden demo's doggy dance speurhonden en drankjes versnaperingen en versnaperingen