Truineer Nieuws melden?

Zussen geven Caleche een nieuwe uitstraling

Esther en Kirsten Craninx hebben Caleche in Sint-Truiden overgenomen van hun ouders en er meteen een nieuwe uitstraling aan gegeven. Afgelopen weekend gingen de deuren, na een volledige make-over van de zaak die al 45 jaar bestaat, terug open.

Caleche bestaat al 45 jaar. Als één van de eerste boetieks in Limburg, groeide de zaak onder impuls van Colette Boden en Alex Craninx uit tot een multimerkenwinkel, met intussen meer dan 35 gerespecteerde kledingmerken. Nu het echtpaar op pensioen gaat, is het tijd voor de volgende generatie om het roer in handen te nemen. Dochters Kirsten en Esther hebben het nieuwe hoofdstuk ingezet met een volledige vernieuwing. “De passie voor mode en design zit onze familie nu eenmaal in de genen. Het is dan ook logisch dat de dochters doorgaan met Caleche. Ze gaan zeker de lijn doortrekken van de persoonlijke aanpak. Ons cliënteel wordt hier geadviseerd volgens hun eigen stijl: dat is de specialiteit van ons modehuis. Het is bovendien uniek dat Caleche beschikt over een eigen naaiatelier, waar de retouches à la minute kunnen worden doorgevoerd.”

Naast de vernieuwde Caleche heeft modefamilie Craninx ook een tweede winkel: Decadence de Luxe, voor wat meer vlotte en trendy stuks. Ook daar zullen Esther en Kirsten de nodige aandacht aan besteden.