Truineer Nieuws melden?

Young Wild & Free op zaterdag 15 april in Velm

De Ronde Tafel van Sint-Truiden organiseert jaarlijks twee activiteiten waarbij de inkomsten integraal naar lokale doelen gaan. Zo organiseren ze voor de 3de keer Young Wild & Free in de BelOrta Bloesembar in Velm. “Een bewezen formule van Ronde Tafel Sint-Truiden. Lekker losgaan tussen de plantages. Waar niemand ons ziet, en niemand ons stoort. DJ Erwin & Annick nemen je mee op reis doorheen een ongezien breed muzikaal spectrum. Twee iconen voor wie het Truiense nachtleven geen enkel geheim heeft”, aldus de organisatie. Er zijn twee formules: inkomticket voor de fuif vanaf 20h of geniet op voorhand van de BlossomBBQ met all-in formule (food&drinks 18h-20h), inclusief inkomticket voor de fuif vanaf 20h. “Voor beide formules zijn er nog maar weinig kaarten”, aldus een enthousiaste Maxim van de Ronde Tafel.

© Ronde Tafel

Praktisch – via deze link kan je de tickets kopen
https://young-wild-free2023.eventsquare.store/nl/ubjryyv8pqzg/necm4jh0hd6h/