Truineer Nieuws melden?

Voorverkoop eerste Velms Bloesemfeest loopt als een trein

Velm Spiegelt, Scouts Velm en Velm VV organiseren de Avant-Première van de BelOrta Bloesembar op vrijdagavond 31 maart. “De BelOrta Bloesembar opent op zaterdag 1 april. Wie dus in Avant-Première wil langskomen kan naar ons eerste Velms Bloesemfeest komen”, klinkt het in koor bij de drie Velmse verenigingen. De organisatie maakte zonet bekend dat er nog maar 150 tickets zijn in voorverkoop. “Nu al een onverhoopt succes!” Tickets via www.bloesemfeest.be. Het wordt daar dus een gezellig buurtfeest van 21 uur tot 2 uur met DJ’s Frank Mellemans & Monoceros.

© Tony Tachelet
Velm VV, de Spiegeltent en de Scouts lanceren het ‘Velms Bloesemfeest’. Een gezellig buurtfeest van 21 uur tot 2 uur met DJ’s Frank Mellemans & Monoceros.
De inkomsten van dit evenement gaan integraal naar 3 Velmse vereningen.
Velm VV > voor de versterking van hun jeugdwerking
Scouts Velm > voor de uitbreiding van hun keuken
De Spiegeltent > voor de hogere kosten van hun evenement
De Spiegeltent stelt tevens op 31 maart in première hun programma voor, ook kunnen dan de eerste tickets gereserveerd worden.
Locatie van het evenement: BelOrta Bloesembar. Parkeer je wagen in de Kruisstraat en kom te voet of maak gebruik van de gratis shuttle service. Opgelet: toegang is niet mogelijk via de Jufferstraat, enkel via de Kruisstraat.