Truineer Nieuws melden?

Tutti Fruttie zoekt begeleiders buitenschoolse kinderopvang

Ben je student en op zoek naar een leuke zomerjob? De buitenschoolse kinderopvang Tutti Frutti is op zoek naar jou. Ben je of word je dit jaar 18 en zie je het zitten om mee te draaien in de zomervakantie? Stel je kandidaat via onderstaande link.

De buitenschoolse opvang Tutti Frutti, onder toezicht van Kind en Gezin, biedt opvang aan alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Dit voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Een team van begeleiders vangt de kinderen op van 6u30 tot 18u30. Zij zorgen voor een creatieve vrijetijdsbesteding in een veilige en gezellige omgeving. Wil jij ook deel uitmaken van dit toffe team?

https://www.sint-truiden.be/jobstudent-bij-buitenschoolse-kinderopvang-tutti-frutti-0?fbclid=IwAR3bP-Lci6WOdvdxqOewWB1iM-vzG3IJ76EA9rD2R8nqPdAuf6aXOA9YVBo