Truineer Nieuws melden?

STVV reageert op vandalisme

STVV heeft intussen het kladwerk van een aantal Genk-vandalen laten verwijderen en reageert in een korte mededeling onder het motto ‘Wij verstaan iets anders onder kunst’.

“We zijn voor kunst in het stadion, daarom hebben we recent onze 10 spelers van de eeuw nog geëerd met een muurschildering op Tribune Oost. Maar dit is niet bepaald het soort kunst dat we voor ogen hebben (lacht). Een gezonde rivaliteit hoort bij een Limburgse derby. Langs onze kant uiten we dat met de nodige voetbalhumor. We betreuren dat een kleine minderheid Genk-supporters er een andere mening op nahoudt. We willen van STVV – Genk een warm volksfeest maken, vandalisme hoort hier niet in thuis. Maar goed, we moeten er ook niet meer van maken dan het is. De onderhoudsmedewerkers van Stayen hebben dit kladwerk dadelijk verwijderd en de politie doet haar werk om de daders op te sporen. We zijn hen dankbaar voor dit krachtdadige optreden, voor onze is deze zaak gesloten. We gaan er zondag een onvergetelijke en gezellige dag van maken.”