Truineer Nieuws melden?

Stampvolle Cameo voor ‘De Acht Bergen’

De Cameo sluit maar is wel nog even open voor Zebracinema. En hoe. Gisterenavond lokte ‘De Acht Bergen’ van Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch, naar de bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetti, een bomvolle zaal. Geen enkel zitje was niet bezet. Het bewijst nogmaals dat Sint-Truiden de gezelligste bioscoop van het land zal missen.

De Acht Bergen (naar de bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetti) gaat over het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. De film: De Acht Bergen (naar de bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetti) vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

 

De Acht Bergen trailer (2022) | Nu in de bioscoop