Truineer Nieuws melden?

Opening De Kleine Vriend & ko conceptstore

In het pand, Stapelstraat 21 opent morgen, op 1 april de nieuwe zaak, De Kleine Vriend & ko conceptstore. Een winkel waarin 30 handelaars zijn vertegenwoordigd. Tessa van der Borght kwam op het idee om deze winkel open te doen omdat ze een atelier zocht voor haar handgemaakte kinderkledij. Ze kwam uit op het pand in de Stapelstraat en kreeg zo het idee om dit samen te doen met allemaal andere ondernemers. Zo zijn er onder andere cadeau artikelen, juwelen, verzorgingsproducten, droogbloemen, kinder- en babykleding en haaraccessoires voor kinderen te vinden. Iedereen is van harte welkom, op 1 april met een drankje en een hapje.

Op 15 April zal er ook een koffiedegustatie van ”koffie van Julia’ zijn. Iedereen is dan welkom voor een tasje koffie.