Truineer Nieuws melden?

Morgen (vrijdag) en zaterdag ‘Kippendagen’ bij Aveve Brustem

Kakelend nieuws voor fans van kippen, want de jaarlijkse kippendagen vinden opnieuw plaats bij AVEVE Brustem. Hoe gaat dit nu juist in zijn werk? “Je kan gewoon langskomen en ter plaatse uw kip(pen) kiezen en meenemen. Je kan tot wel 300 kippen komen bezichtigen. Zowel de standaard legkippen als sierkippen, bhrama’s, zijdehoenders, witkuiven…. zullen aanwezig zijn. Mag het eens iets anders zijn? Ga dan voor kippen die gekleurde eieren leggen. Ook de kuikentjes zijn van de partij. Al deze dieren worden hier met de nodige liefde verzorgd”, aldus Kris Marguiller. Extra goed nieuws: Er zijn ook tal van promoties om jouw (nieuwe) kippen nog meer te verwennen.

Portrait of a red chicken
© AVEVE

Praktisch
Nu vrijdag en zaterdag KIPPENDAGEN bij AVEVE Brustem. “Kom, kijk en kies uw kip”
Vliegveldlaan 50, 3800 Sint-Truiden
011 68 21 39
https://www.avevebrustem.be/

Kun je door omstandigheden niet naar onze kippendagen komen? Bij AVEVE Brustem kun je alle 14 dagen kippen krijgen op bestelling. Alle info in de winkel.