Truineer Nieuws melden?

Marie-Claire Renard overleden

Wij vernemen het overlijden van Marie-Claire Renard. Wij wensen de familie veel sterkte toe en betuigen hen onze innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Je wilde nog zoveel, maar had niet kracht. wilde blijve dochj ziekte had meer macht. Na dappere strijd, die heeft gestreden hebben wij moeten nemer Marie-Claire RENARD echtgenote van heer Robert VANDEVORST Sint-Truiden op augustus 1947 melden overleden op maart Robert VANDEVORST Mireille VANDEVORST Largo COPPERS Kira, Wolf Kasper haar echtgenoot haardochter kleinzoon en nichten. De families RENARD, VANDEVORST, PLEVOETS en MOERS. waartoe op donderdag de inzetting maart wordt uitgenodigd, Uitvaartzorg gevolgd door columbarium. de aula uur. Gelegenheid groeten woensdag maart van het funerarium Eraerts, 19.00 ingang Rouwadres: Sint- Truiden Viering begroeting: Eraerts, Kazelstraat Condoleren: www Sint-Truiden ruiden #.iee-168