Truineer Nieuws melden?

Lionsclub Sint-Truiden zamelt kleding in voor goed doel

Op palmzondag 2 april organiseert Lionsclub Sint-Truiden haar halfjaarlijkse kledinginzameling in Sint-Truiden en omstreken. Met deze opbrengsten worden verschillende goede doelen in en rond Sint-Truiden gesteund zoals Wiric, Sint-Vincentius en andere verenigingen.

Vanaf 9u worden de zakken opgehaald door Lions leden en jeugdverenigingen. Die zakken mogen gevuld worden met kleding, schoenen, riemen, linnengoed, badkamertextiel en speelgoedknuffels.  Dit wordt dan ook zorgvuldig gesorteerd.  Andere zakken of kartonnen dozen mogen ook gebruikt worden. Het is ook mogelijk om tijdens het jaar kleding te deponeren in een Lions kledingcontainer aan de ingang van Wiric (Diestersteenweg 59,  Sint-Truiden). Zo bent u zeker dat de gegeven kleding voor de goede doelen van de Lions bestemd zijn.