Truineer Nieuws melden?

Ladies Night keert terug naar Stayen op zondag 23 april

Goed nieuws voor de dames onder ons. Op zondag 23 april organiseert STVV voor, tijdens en na STVV – Antwerp STVV opnieuw zijn jaarlijkse Ladies Night. Gratis toegang, drankje, standhouders en een ladies afterparty vormen de cocktail voor een leuke namiddag en avond aan de Tiensesteenweg.

© STVV

STVV is één grote familie. En daar maken ook heel wat vrouwen deel van uit. In de tribunes zitten heel wat vrouwelijke supporters. Sterke vrouwen bekleden sleutelposities in onze werking. En Victoria is één van de twee enige vrouwelijke supportersclubs in het Belgische voetbal.

Programma Ladies Night
“Speciaal voor alle geel-blauwe dames maakt de befaamde Ladies Night binnenkort haar comeback. Naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen Antwerp (23 april – 18u30) leggen we alle dames graag in de watten”:

 • Alle dames krijgen gratis toegang

  Voor de wedstrijd:

  • Ontvangen we jou met een aperitief in de Rvue
  • Kan je je laten verwennen bij een 10-tal standhouders
  • Is er een loterij, met speciale prijzen

   Na de wedstrijd:

Ladies Challeng
“Aan deze Ladies Night koppelen we dit jaar een leuke uitdaging: wie het grootste aantal vriendinnen of familieleden mobiliseert om de wedstrijd STVV – Antwerp bij te wonen, mag de aftrap geven van deze themawedstrijd. Word jij ambassadrice van onze Ladies Night?”

> Stel je dan hier kandidaat