Truineer Nieuws melden?

Kinderkampen Sint-Truiden

High Five Kampen: de nieuwe hotspot voor leerzaam en leuk jeugdvertier in Sint-Truiden. Sint-Truiden – High Five Kampen, het populaire en innovatieve jeugdkampconcept dat al heel Vlaanderen verovert, is nu beschikbaar in Sint-Truiden in samenwerking met Basisschool Schuttershof.

Het programma biedt kinderen van 3-16 jaar de kans om te leren, spelen en nieuwe vrienden te maken in een veilige en stimulerende omgeving. High Five Kampen combineert inhoud en plezier met een uitdagend aanbod van thema’s, van drones tot striptekenaars, superhelden, Minecraft en zo veel meer.” Het doel van High Five Kampen is om kinderen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden”, zegt de woordvoerder van High Five Kampen. “Ons programma biedt een unieke combinatie van educatie en entertainment, waarbij kinderen de kans krijgen om nieuwe ervaringen op te doen en zichzelf uit te dagen op verschillende gebieden. “High Five Kampen biedt ouders en kinderen een flexibel en gevarieerd programma, van weekkampen en voor verschillende leeftijdsgroepen. Bovendien zijn de kampen betaalbaar, met prijzen die beginnen vanaf €129 per week.

Kinderen zullen zeker genieten van de onvergetelijke ervaringen die High Five Kampen biedt. De thematische benadering biedt kinderen de kans om nieuwe talenten te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Met High Five Kampen zet Sint-Truiden zichzelf op de kaart als de nieuwe hotspot voor leerzaam en leuk jeugdvertier. Meer informatie over High Five Kampen, inclusief data en thema’s, is te vinden op de website via onderstaande link. Schrijf je snel in voordat alle plaatsen zijn gevuld!

https://www.high-five.be/kampen/zoek?gemeente=Sint-Truiden