Truineer Nieuws melden?

Galantihair Kapsalon geeft afval een tweede leven

Wij zetten nog een stapje verder in het duurzaamheidsproject. Vanaf nu is Galanti officieel een green circle salon. Velen van jullie weten dat wij al reeds enkele jaren werken met biologisch afbreekbare handdoeken en verfpotjes. Ook onze kranen aan de wastafel zijn al enkele jaren Eco Heads. Maar vanaf nu gaan we nog een stapje verder. Wist je dat wij als kappersgemeenschap gemiddeld 80kg afval per dag produceren?

Vanaf nu zullen dus al jullie afgeknipte haren, gebruikte aluminiumfolie, verftubes, verfresten,… bij ons een 2de leven krijgen en gerecycled worden. Het aluminium zal zelfs oneindig recycleerbaar worden en jullie haren zullen bijdragen aan het tegenhouden van olievervuiling.
Wij dragen dus graag met jullie een steentje bij aan het milieu, maar ook aan onze toekomst. 🌳🌿
Wat veranderd er nu voor jullie? Vanaf morgen zullen wij bij onze behandeling een kleine bijdrage van €2 invoeren, door deze kleine bijdrage is het voor ons mogelijk om te investeren in dit mooie project en samen onze ecologische voetafdruk te verkleinen samen met jullie. Wil jij als kapper ook een verschil maken? Zeker deelnemen aan dit geweldige project alle beetjes helpen 💚

Green Circle Salons Benelux