Truineer Nieuws melden?

G-Handbal in de kijker tijdens Uilenspiegel Dag

Zondag 19 maart kan je onze fantastische G-Handballers aan het werk zien in onze Trudohal. Daarna kan je de Regio Dames, de Dames 1 en de Heren & zien handballen.

Zondag 19 maart is het eindelijk weer het moment om onze G-handballers aan het werk te zien tijdens onze Uilenspiegel dag in de Trudohal. Om 12u30 en 13u30 laten de G- handballers van zowel Sint-Truiden als Uilenspiegel het beste van zichzelf zien.
Daarna kan u achtereenvolgens de Regio Dames, de Dames 1 en de Heren 1 het zien opnemen tegen de ploegen van club Uilenspiegel.
Voor wie nog nooit de G-ploegen aan het werk gezien heeft, het moment om wat vroeger te komen en er een hele handbaldag van te maken en eens te zien hoe deze knappe talenten laten zien wat ze kunnen op handbalvlak ! U zal er geen spijt van hebben