Truineer Nieuws melden?

Céline Malyster opent coworking space in Sint-Truiden

“Walhalla Coworking brengt ondernemers en creatievelingen samen onder één dak” Walhalla Branding, het brandingbureau van de Truiense onderneemster Céline Malyster krijgt er een zusje bij. Walhalla Coworking is een gedeelde werkomgeving voor ondernemers en freelancers, vlakbij het centrum van Sint-Truiden. Het pand deed oorspronkelijk dienst als een van de eerste benzinestations van de stad. Na een grondige metamorfose is het gebouw intussen helemaal klaar om de eerste residents te ontvangen.

“Het idee kwam voort uit de nood aan een eigen kantoor voor Walhalla Branding”, steekt Malyster van wal. “Walhalla Branding helpt scale-ups en KMO’s met hun sales strategie en contentmarketing. Vorig jaar nam ik een eerste werknemer in dienst en dus drong een eigen stek zich op. Ik werkte al langer samen met freelancers en solopreneurs en ook daar voelde ik de nood aan een professionele en betaalbare werkplek. In onze nieuwe coworking space kan je gefocust werken, van gedachten wisselen én klanten ontvangen. De cozy corner en keuken met gratis Nespresso koffie, thee en water dragen bij aan de huiselijke sfeer.”

Flexibiliteit als troefkaart

Waar andere coworking spaces vaak werken met jaarcontracten, biedt Walhalla Coworking betaalbare oplossingen op maat. “Er zijn verschillende formules mogelijk. We bieden zowel beurtenkaarten als abonnementen aan, alles is bespreekbaar. In de open space is er ruimte voor acht personen. Iedereen is vrij om er een werkplek uit te kiezen. Flexibiliteit, sociaal contact en netwerking staan hier centraal. Ik geloof sterk in een community gevoel tussen ondernemers en creatievelingen. Zo kan Walhalla Branding bijvoorbeeld een versterking zijn voor startende of groeiende ondernemingen. We geven ook inhouse opleidingen aan onze residents.”

Privé bureaus en vergaderzaal

“Naast de open werkplek zijn er drie focus bureaus beschikbaar. Dat zijn privé ruimtes waar één of twee personen in alle rust kunnen werken. Ideaal voor start-ups en coaches bijvoorbeeld. De eyecatcher van het gebouw is ongetwijfeld de knap ingerichte vergaderzaal, die plaats biedt aan acht personen. Perfect voor presentaties, demonstraties en management teams die off-site willen vergaderen. Voor iets grotere bijeenkomsten stellen we de open werkruimte ter beschikking”, besluit Malyster.

https://www.walhallabranding.com/