Truineer Nieuws melden?

Breng jij mee de trage wegen van Sint-Truiden in kaart

Doorsteken, steegjes en fietsverbindingen, maar evengoed bospaden en veldwegen zijn allemaal trage wegen. Voornamelijk voetgangers en fietsers zijn er de baas. Je vindt ze overal in Sint-Truiden: in de dorpskernen, tussen de wijken en doorheen de open ruimte. Het zijn vaak korte, snelle en veilige verbindingen tussen jouw huis en de school, het werk of de winkel.

Jammer genoeg kennen we deze trage wegen niet allemaal of zijn sommige in slechte of onbruikbare staat. Daar willen we iets aan doen met een tragewegenplan! Heb je zelf wat streekkennis of heb je zin om te ontdekken welke trage wegen er in jouw buurt te vinden zijn? Help ons om de trage wegen in kaart te brengen en schrijf je in voor het startmoment op woensdag 19 april om 19u in Den Andries via de onderstaande link: