Truineer Nieuws melden?

Velmse verenigingen organiseren eerste Velms Bloesemfeest: “Inkomsten versterken jaarwerking”

Velm VV, de Spiegeltent en de Scouts lanceren vandaag het nieuwe concept. “We bedanken de BelOrta Bloesembar voor de kans om het eerste Velms Bloesemfeest te organiseren, net voor de drukke Paasvakantie en net voor de opening van de pop-up bar in de Jufferstraat. Het Velms Bloesemfeest gaat aansluitend door op de dag van de buurtdrink die jaarlijks georganiseerd wordt voor de buurtbewoners. We mikken op een buurtfeest van 21 uur tot 2 uur en met DJ’s Frank Mellemans en Monoceros zijn we er zeker van dat de Avant-Première een echt feest zal worden.

© Tony Tachelet

Velm VV telt 170 jeugdspelers
“Voor Velm VV zullen de inkomsten gebruikt worden ter versterking van de jeugdwerking: “We tellen ondertussen meer dan 170 jeugdspelers, zijn echt geboost sinds de aanleg van het kunstgrasveld. We zullen reclame maken voor onze recruteringsdagen”, zegt voorzitter Raf Herbots.
Scouts Velm spaart voor uitbreiding keuken
“Aangezien ons ledenaantal blijft uitbreiden is koken tijdens activiteiten niet meer zo evident. Daarom willen we graag sparen voor een industriële keuken die makkelijker in gebruik is. Daarnaast zou deze inkomst ook een goede bijdrage kunnen hebben voor onze zomerkampen de volgende jaren. Aangezien de huur van kampweides in de Ardennen elk jaar duurder wordt”, klinkt het hoopvol bij Inte Lelièvre.
Spiegeltent Velm stelt programma voor
“We zullen op 31 maart ons programma finaal kunnen voorstellen en de eerste tickets kunnen dan ook gereserveerd worden. De kosten zijn met de index opnieuw gestegen in de voorbereidingen waardoor alle beetjes helpen aan onze organisatie”, aldus David Vandervelpen van de organisatie van de Spiegeltent in Velm.

Praktisch:
Tickets via www.bloesemfeest.be en kosten in VVK 10 EUR en 15 EUR aan de kassa (zolang de voorraad strekt).
Bekijk hier het event op Facebook.