Truineer Nieuws melden?

Uitkijken naar de kermis

De carnavalkermis opent morgen vrijdag over een week, 17 februari dus, en blijft tot en met 24 februari.

Lekker genieten van een kermisfrietje of smoutebollen? Een prijs winnen op de schietkraam? En een rondje op de draaimolen of eens volledig uit de bol op de botsauto’s? Vanaf vrijdag 17 februari ’23 stellen tientallen foornijveraars hun attracties op, op en rond de SInt-Truidense Grote Markt. Het kan! Die eerste kermisdag, omstreeks 17u11 verzamelt de Koninklijke Orde van de Commeduur op de Pui van het Stadhuis. Daar zullen Stadsprinsen Lore I° en Steve I° de Carnavalskermis feestelijk openen samen met het Sint-Truidense stadsbestuur.

De Foornijveraars blijven present in onze stad tot en met 24 februari 2023.

Op woensdag 22 februari organiseren de Foornijveraars een Familiedag met het bezoek van verschillende animatiefiguurtjes op de kermis vanaf 16u.00