Truineer Nieuws melden?

STVV en Medical Corporation Koeikai United Clinic samen in zee

Uit eerste hand. STVV heeft een sponsovereenkomst beet met “Medical Corporation Koeikai United Clinic”, hoofdzetel in Toshima-ku, Tokio. Die kliniek concentreert zich wel op een heel specifieke activiteit.

Sint-Truiden VV heeft een bedrijfssponsorovereenkomst gesloten met “Medical Corporation Koeikai United Clinic” (hoofdzetel: Toshima-ku, Tokio, hierna United Clinic). Japanse atleten, coaches en zakenpersoneel gaan uitdagingen in Europa ende wereld aan. STVV’s visie om een ​​brug te worden tussen Japan en België, niet alleen inzake sport, heeft geleid tot voornoemd contract.

 

Commentaar van Junei Hosoda, voorzitter van United Clinic

“Medical Corporation Koeikai United Clinic is een kliniek gespecialiseerd in mannen en biedt behandeling voor ED (erectiestoornissen), voortijdige ejaculatie en AGA (mannelijke kaalheid). We streven ernaar om door te gaan.

 

Het woord “verenigd” in United Clinic betekent verenigen.. Ons motto is om banden en relaties met mensen te koesteren. Sint-Truiden VV past volledig in dat plaatje en daarom zijn we blij en tegelijk fier om in de toekomst samen te kunnen werken.”