Truineer Nieuws melden?

Slow Cabins landt in Haspengouw

Deze namiddag namen de mensen van Slow Cabins een aantal gasten mee naar een geheime plaats in de buurt van Duras. Na een korte wandeling komt men aan bij één van de Slow Cabins die verborgen staat in een prachtig stukje Haspengouwse natuur. Ter plaatse kan men de Slow Cabin en deze nieuwe vorm van regeneratieve hospitality als eerste zelf ervaren.

De Slow Movement brengt ode aan tijd, kwali-teit, diepgang en verbinding. Traagheid en onthaasten als remedie tegen een losgeslagen, hectische maatschappij. Ook binnen de reiswereld is deze beweging in volle opmars. Ze helpt gasten intenser genieten van de tijd, het gezelschap, en de plek waar ze zich bevinden. Als Europese slow travel pionier dompelt Slow Cabins® je onder in een nieuwe manier van reizen en vrijetijdsbesteding: anders, beter en trager.

https://www.slowcabins.be/ons-concept/