Truineer Nieuws melden?

Nog hele maand saloncondities bij BMW DAVO

Het  Autosalon in Brussel is intussen weer voltooid verleden tijd. Voor BMW was het een succes, in die mate zelfs dat het een evenement was dat naar meer smaakte. En dus verlengt BMW DAVO het salon in de eigen toonzaal met saloncondities die van kracht zijn en blijven tot en met 28 februari.

© BMW Davo

Wil je de perfecte BMW vinden? Wel, dan is dit het moment. Benzine of Diesel, Plug-In Hybride of Full Elektrisch, BMW heeft een breed gamma in al deze categorieën. Een revolutionair gamma ook, sterk vernieuwend, tot in de puntjes afgewerkt, en met oog voor detail. Of  nu particulier of ondernemer bent, u koopt niet alleen de perfecte wagen, u doet momenteel ook een voordeel dat u zeker in uw portefeuille zal voelen. En hoe.

BMW DAVO biedt zeer aantrekkelijke en verrassende saloncondities op haar ganse gamma. Daarbij is het groot aantal PHEV-modellen en snel leverbare stockwagens een extra troef. Je kan trouwens niet alleen je voordeel doen op de aankoopprijs, ook inzake financiering heeft BMW DAVO voor u een oplossing op maat. Van de gewone autolening over leasing tot renting. En dat met maar één doel voor ogen: de maandaflossing voor u zo laag mogelijk houden. Uw zorg is ook onze zorg. Dat er zelfs 50% korting geldt op een beperkte selectie winterwielen kan een detail lijken, maar is en passant mooi meegenomen.

Bent u ondernemer? Dan bent u uiteraard op zoek naar de beste deal voor uw bedrijf. Daarom heeft BMW DAVO voor u een sterk voorstel en is er zeker een piste die u moet overwegen. Bij een bestelling van een Plug-In Hybride BMW vòòr 01/07/2023 geniet u van 100% fiscale aftrekbaarheid.  Aftrekbaarheid die niet alleen geldt voor de wagen zelf, maar ook voor  alle daaraan verbonden kosten zoals verzekering, banden, onderhoud, taksen, elektriciteitsverbruik, enz. Enkel de aftrek van de brandstof (benzine) is beperkt tot 50%. Plug-In Hybride blijft dus een fiscaal zeer interessante oplossing.

Contact
BMW Davo Sint-Truiden
Spookvliegerlaan 1131, 3800 Sint-Truiden
011 71 30 00
https://davo.bmw.be/