Truineer Nieuws melden?

Marcel ruilde paardenmolen voor de Caramba

Geen paardenmolen meer op onze kermis, maar dat houdt voormalig uitbater Marcel Turelinckx niet weg van de foor. Carnavalkermis tekende en tekent hij ook vandaag nog weer present, hoek Old Tom, met zijn nieuwe attractie Caramba, een kraam met basketbalspel.

Marcel blijft ervan overtuigd dat heel veel kinderen zijn paarden zullen missen. Maar de kermis is zijn leven. En dus zal Marcel ook in de toekomst niet van de kermis weg te slaan zal zijn. “Ik heb intussen werk gemaakt van andere kermisatracties. De Caramba, een kraam met basketspel, staat nu op  kermis Sint-Truiden. Daarnaast is er ook nog een nieuwe attractie in de maak: De Katapult. En intussen koop en verkoop ik ook kermiswagens.  Er is met andere woorden meer dan opvolging voorzien voor mijn paardenmolen. Wat niet wegneemt dat het een enorme aanpassing inhoudt. De kermis zal voor mij nooit meer zijn als vroeger. Ik had het anders gewild en gepland. Maar het is niet anders.”