Truineer Nieuws melden?

Jean Sauvage overleden

Wij vernemen het overlijden van Jean Sauvage. Wij betuigen onze innige deelneming en wensen de familie veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Altijd stond ons midden hebben gelachen eens gehuild hebt voor hemel geruild. echtgenoot Bedroefd wij het overlijden.van FESTRAETS papa van Nathalie CARLIER SAUVAGE Renaat en Annick AERTS SAUVAGE Jean Sauvage echtgenootvan Mylène FESTRAETS Lesse opa van Pieter CARLIER Tiene PUT- CARLIER MORTIER CARLIER Sofie MAMPAEY SMEERS zoontje Vince Thomas Kyara SMEERS PEXSTERS Pieter Anouk MICHIELS Robbe AERTS geboren Munsterbilzer int-Truiden 1943 februari 2023. Verder delen uitvaart verdriet: zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven nichten. in intieme De families SAUVAGE FESTRAETS- PETERS brengen gelegenheid aan Tiensesteenw zondag februari een laatste groet GEYSENBERGHS. ,295, 19.30 Rouwbeklag: Uitvaartcentrum Vanmechelen, t.a.v. Tiensesteenweg 295, ONLINE CONDOL