Truineer Nieuws melden?

Huldiging Simon Mignolet en Wouter Vrancken

Morgen zaterdag, 11 februari, huldigt Sint-Truiden zijn  twee plaatselijke vedetten Simon Mignolet en Wouter Vrancken. De Stad Sint-Truiden heeft een geweldig programma klaar.

Vanaf 16u30 warmt een muziekband op het Heilig-Hartplein de fans op. Om 17u verschijnen Gouden Schoen 2022 Simon Mignolet en Coach van het Jaar Wouter Vrancken op het podium om gehuldigd te worden. Aansluitend is er een handtekeningensessie voorzien.

“Fier, verwonderd en blij! We zijn uiteraard enorm trots op onze laureaten. Als sportstad investeren we stelselmatig in onze sportinfrastructuur en creëren we mogelijkheden waar talent zich kan ontwikkelen. Dat de twee laureaten hier de sportkriebels te pakken kregen, bewijst nog maar eens hoe belangrijk deze inspanningen zijn. Proficiat!”, besluit burgemeester Ingrid Kempeneers.

Programma van zaterdag 11 februari – Heilig-Hartplein – Sint-Truiden

16u30: Verrassingsoptreden

17u00: Huldiging Gouden Schoen 2022 Simon Mignolet
Coach van het Jaar Wouter Vrancken

17u30: Meet & greet