Truineer Nieuws melden?

Gemeente reageert op bericht flitspaal

De flitspaal in de BovelingenstraatRukkelingen-Loon. Deze wordt volgende week dinsdag 7 februari in werking gesteld.

Er werd onlangs een flitspaal geplaatst ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿฏ๐Ÿต๐Ÿด in Rukkelingen-Loon. Deze wordt volgende week dinsdag 7 februari in werking gesteld.
๐Ÿ‘‰ Bedoeling is om bestuurders te ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—บ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿณ๐Ÿฌ ๐—ธ๐—บ/๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Bestuurders die van de autosnelweg komen, mogen op Waals grondgebied nog 90 km/uur rijden. Eenmaal op Vlaams grondgebied wordt die snelheid teruggebracht tot 70 km/uur.
Opgelet, de flitspaal werkt in beide rijrichtingen.
๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต: de boetes worden geรฏnd door de federale overheidsdienst. De gemeente wint hier enkel op vlak van verkeersveiligheid en beschouwt dit als haar hoogste prioriteit.