Truineer Nieuws melden?

Drie arrestaties bij overlastactie

Het voorbije weekend arresteerde onze politie drie verdachten gearresteerd op verdenking van dealen. Wat daarna bleek, tart de verbeelding en leidde ook tot een aantal pv’s.

Tijdens een actie van het overlastteam van afgelopen weekend konden verschillende personen gearresteerd worden. De patrouille merkte in de buurt van de Steenovenstraat een verdachte situatie op, meer bepaald een vermoeden van dealen.
Na verdere controle werden 3 personen gearresteerd en verschillende pv’s opgesteld (verkoop en bezit van verdovende middelen, niet-naleven voorwaarden, illegale wapendracht en 1 van de personen stond ook geseind). Er werd onder andere speed, GHB, XTC, Cannabis in beslag genomen.

Een verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en kreeg voorwaarden opgelegd.
De verdachten zullen zich binnenkort voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Het onderzoek wordt verdergezet.