Truineer Nieuws melden?

De mannen achter de eerste Truckrun en -show

De voorbereiding voor de eerste Truckshow (voor het goede doel), 1 en 2 juli op het vliegveld van Brustem, is in volle voorbereiding. Gisteren werd er al even ter plaatse geoefend. Initiatiefnemers Wim Goemans en Tom Gemels zagen dat het goed was.

“Wim actief in de baanlogistiek en warehousing en ikzelf,  actief in de luchtvracht, kregen de idee om een trucksow te organiseren in de keuken, met een goede fles wijn op  tafel” vertelt Tom Gemels. “Zo gezegd zo gedaan. Het intiatief kreeg snel concreet vorm. Vandaag (zaterdag red.) hebben we al een eerste keer ter plaatse -op het vliegveld van Brustem- het een en ander uitgeprobeerd en een fotoshoot georganiseerd. Een geslaagde test was het. Intussen lopen ook de inschrijvingen als een trein.”

“De opbrengst van dit event gaat naar twee goede doelen: Fight Against Cnacer en All4 dogs.”

“Met geschat 5000 bezoekers en 450 brullende motoren, een topfuif met onder andere Dj Hex zal dit de eerste maar zeker niet de laatste editie worden van het eerste truckshow event in Sint-Truiden”, besluit Tom Gemels.

Geen beschrijving beschikbaar.