Truineer Nieuws melden?

De Bontmakers Aalst aan zet

Op 3,4,11,12 en 18 maart staat toneelgroep de Bontmakers uit Aalst terug op de planken met de komedie B&B Stille Rust.
Op 3,4,11,12 en 18 maart staat toneelgroep de Bontmakers, na 2 jaar pauze omwille van COVID-19, terug op de planken. Dit jaar werd er gekozen voor de dolkomische klucht “B&B Stille rust” van Werner Van Branteghem in een regie door Rudi Buto.
Het verhaal begint bij Pierre en Francine, een koppel begrafenisondernemers, die langs hun funerarium “Eeuwige rust” wonen. Nu de dochter getrouwd is, en het ouderlijk huis heeft verlaten, beslissen ze de vrijgekomen ruimte in te richten als bed & breakfast. Het loopt helemaal uit de hand als tijdens de voorbereidingen de eerste gasten opduiken terwijl het funerarium op volle toeren draait. Als daar maar geen lijken uit de kast vallen.
Door de werken in de Gemeentelijke feestzaal van Aalst, wijken wij tijdelijk uit naar Parochiezaal Norbertusheem in Kortebos. 
 
Tickets kosten 9 euro en zijn online verkrijgbaar via www.tgdebontmakers.be of telefonisch via 0496/63.91.51
 
Cast: Andy Knapen, Agna Buto, Carla De Blanger, Eddy Bex, Emelie Buto, Freek Thoelen, Janick Buto, Joeri Thoelen, Jurgen Buto, Leen Meulenberg, Myriam Peeters en Nadia Vanmechelen.