Truineer Nieuws melden?

Carnavalstoet in Rukkelingen-Loon

Populair, ook bij de Truineers en Truinoskes, de carnavalstoet van de Klompenridders in Rukkelingen-Loon. Afspraak vandaag zaterdag 25 februari om 14.11 uur.

๐—”๐—”๐—ก๐—š๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—ง๐—˜ ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ฆ๐—œ๐—ง๐—จ๐—”๐—ง๐—œ๐—˜ ๐—ข๐—ฃ ๐—ญ๐—”๐—ง๐—˜๐—ฅ๐——๐—”๐—š ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—™๐—˜๐—•๐—ฅ๐—จ๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—œ๐—ก ๐—ฅ๐—จ๐—ž๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š๐—˜๐—ก-๐—Ÿ๐—ข๐—ข๐—ก ๐—˜๐—ก ๐— ๐—˜๐—–๐—›๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ก-๐—•๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š๐—˜๐—ก ๐—ก.๐—”.๐—ฉ. ๐—–๐—”๐—ฅ๐—ก๐—”๐—ฉ๐—”๐—Ÿ
Zaterdag 25 februari vieren we carnaval in Rukkelingen-Loon. ๐Ÿฅณ
๐Ÿ‘‰ Vanaf 12u00 is Rukkelingen moeilijk bereikbaar omwille van de opstelling van de stoet.
๐Ÿ‘‰ Vanaf 14u00 zijn de straten van Rukkelingen-Loon en Mechelen-Bovelingen afgesloten tot het einde van de stoet. Dat betekent dat er tijdens die periode op het parcours een stilstaan- en parkeerverbod geldt en een verbod voor alle verkeer (uitgezonderd de deelnemers aan de carnavalstoet).
๐Ÿ‘‡ Hieronder vind je een plannetje van het volledige parcours – Bovelingenstraat, Burgemeestersstraat, Darisstraat, Gelindenstraat, Kloosterstraat, Pepingenlaan, Dreefstraat, Bovelingenstraat, Breedpadstraat, Sweetstraat.
De stoet start om 14u11.
๐Ÿ‘‰ Het carnavalbal gaat door in het buurthuis van Rukkelingen. Hierdoor is er tijdelijk รฉรฉnrichtingsverkeer op de Sweetstraat en dit in de richting van de Breedpadstraat naar de Bovelingenstraat.