Truineer Nieuws melden?

Canavalvereniging leert blussen

CV De Kodakskes geven voor de start van het carnavalseizoen het voorbeeld. Leden volgen een cursus brandveiligheid en blustechnieken omdat die ‘weetjes’ ook het verschil kan maken tijdens de komende stoeten. Je weet maar nooit.

“Brandveiligheid is zeer belangrijk voor, tijdens en na de carnavalsstoeten. Wat doe je als om een of andere reden toch brand uitbreekt? Niet iedereen is zich hier van bewust, daarom kregen we gisteren een brandveiligheidscurcus van Safety Expertise onder leiding van Sven Leenen”, argumenteert het bestuur van de vereniging de deelname..”Er zijn ons zo diverse blustechnieken aangeleerd.”
“Binnen onze eigen leden hebben we ook een lid van Jeugdbrandweer Sint-Truiden. Bedankt Phebe Dupont om de oefeningen als eerste te tonen. Zo zijn we helemaal klaar om het beste van onszelf te geven tijdens de komende carnavalsstoeten.”

 

 

Kan een afbeelding zijn van 11 mensen, staande mensen en buitenshuis