Truineer Nieuws melden?

Wie steunt ARS?

Wie helpt ARS vzw zodat dieren veiliger kunnen worden vervoerd?

Veiligheid…
We hebben het helaas niet altijd in handen.. Een aangereden kat, ree of hond.. Het is allemaal snel gebeurd!
Maar stel dat wij een ongeval krijgen met jou huisdier erbij?! Nog niet zo lang geleden werd er al eens aan onze trailer in gereden.. Gelukkig zat er geen dier in! Maar het heeft ons wel aan het denken gezet.. Toen kwamen we op een speciale hondenbech terecht! Deze bench werd tijdens autocrashes getest op stevigheid, veiligheid,… Zo heeft deze bench een kreukelzone waardoor je huisdier extra bescherming heeft tijdens een ongeval, een vluchtluik aan de achterzijde om de viervoeter er snel uit te halen bij noodgeval, ze is in lengte verstelbaar zodat je hond altijd de ideale ruimte heeft,…
Allemaal positieve dingen!
Enkel het prijskaartje….. €560!
Daarom hebben we een steunactie opgestart in de hoop dat we met jullie hulp dit extra veilig transportmiddel kunnen aanschaffen! Want jullie willen toch ook dat jullie viervoeter veilig is als wij hem zouden vervoeren?
http://steunactie.nl/actie/veilige-hondenbench/-16237
ARS-team