Truineer Nieuws melden?

Sven en Karolien zetten Ciao Bambino verder

Karolien Vanheusden zet samen met haar partner Sven Bamps, het  Ciao Bambino verhaal verder dat 6 jaar geleden een kickstart kende bij Daisy en Rodrique. Karolien wordt de drijvende kracht achter deze top babuboutique conceptsore. Ciao Bambino, voorlopig gevestigd in de Capucienessenstraat 30, breidt dit jaar trouwens uit met nieuwe merken, een groter aanbod, een mommy-baby-lifestyle rubriek en een gloednieuw pand in de Luikerstraat.

Wat in 2017 begon als een droom van Daisy Blavier en Rodrique Tournel werd in 2023 verdergezet door ons, Karolien Vanheusden en Sven Bamps. Als ondernemerskoppel met een jonge dochter Juliette en een “baby on the way” waagden we de stap om het concept van Daisy en Rodrique niet alleen verder te zetten maar ook verder uit te bouwen.

In 2023 kunnen jullie je verwachten aan:

– een toename van de huismerken

– een opwaardering van de webshop

– een verhuis van de winkel naar een gloednieuw pand in de Luikerstraat 54 te Sint-Truiden

– een revival van de “Ciao Academy”

Het dagelijkse reilen en zeilen wordt door Karolien voor haar rekening genomen, Sven voorziet steun achter de schermen en in de “Ciao Academy”

 

Sven en Karolien