Truineer Nieuws melden?

Resultaten verkeersactie

Hier de resultaten van de verkeersactie van 14 januari.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 14 jan. 2023 1 SAFE RESULTATEN VERKEERSACTIE PZ Sint-Truiden Gingelom- Nieuwerkerken "Weekend zonder alcohol achter het stuur" Locaties Steenweg N3 (ST)- Kerkstraat (N) Tiensesteenweg (ST) N80 (ST) Alcohol en drugs Van de 257 gecontroleerde bestuurders waren er 249 ok. positieve speekseltest (cocaïne en amfetamines) Processen-verbaal 2x keuring 1 niet verzekering (voertuig werd getakeld) rijbewijs voorwaarden geschonden geen L, meerdere passagiers in het voertuig, rijden tijdens de nacht het weekend, geen begeleider Onmiddellijke inningen 5× niet dragen van de veiligheidsgordel keuring 1x gebruik GSM achter het stuur Processen-verbaal van waarschuwing technische eisen